top of page
Samara handen
Samara Verharen

Over
mij

This is me, Samara Verharen, de bemanning van Studio Meldkamer. Ooit begon ik mijn eigen studio in de meldkamer van het oude politiebureau in hartje Deventer. De locatie is al lang niet meer dezelfde, maar de naam is gebleven.

 

Als freelance ontwerper beweeg ik mij voornamelijk in het dynamische werkveld van vormgeving, styling en fotografie. Deze combinatie werkt versterkend voor elke opdracht en biedt het gemak van alles meerdere disciplines onder één dak. Naast mijn werk als freelance ontwerper heb ik ook altijd in vast dienstverband gewerkt. Ik kwam terecht in de interieurwereld, werkte voor diverse interieurmerken en sindsdien zijn naast vormgeving, ook styling en fotografie niet meer uit mijn leven weg te denken.

 

Behalve liefde en passie voor het vak heb ik dat ook voor mensen, zo ieder met zijn eigen verhaal. Dus het onlangs inruilen van mijn part-time baan in de meubelbranche voor een baan in het sociale domein, voelt als een ware aanvulling. Eén die helemaal past bij mij én mijn leven als zzp’er en ik vaar wel op deze nieuwe balans. Ik ervaar meer vrijheid, ruimte en inspiratie in alle creatieve opdrachten die zijn én mogen komen. 

 

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan doen en lijkt het je leuk om eens af te spreken? Bel, app of stuur me gerust een mailtje. Ik kijk naar je uit!

bottom of page